ZO! Gospel Choir is samengesteld uit het beste zangtalent dat Nederland te bieden heeft. Het koor is ontstaan in de Amsterdamse Bijlmermeer en is inmiddels uitgegroeid tot het beste en meest gevraagde koor van Nederland.

 

Dit multi-etnische koor staat onder de bezielende muzikale leiding van Shirma Rouse en de "Dutch Queen of Soul, R&B en Gospel" Berget Lewis. Het zakelijk management van het koor is in handen van Gordon Cruden en Donna Lewis.

 

Het repertoire van ZO! Gospel Choir varieert van krachtige opzwepende Black Gospel tot ingetogen soulvolle nummers en uitstapjes naar andere populaire genres als Jazz, Klassiek, R&B en zelfs Pop.

 

ZO! Gospel Choir kan worden geboekt met een liveband, orkestband, met pianobegeleiding of als acapella koor. Het koor is veelzijdig en staat garant voor kwaliteit en professionaliteit. Of het nu gaat om festivals, bedrijfsfeesten, televisieshows, studiosessies, marketingcampagnes, theaters of kerkdiensten, het ZO! Gospel Choir draagt zorg voor een passende muzikale omlijsting.


Ook verzorgt het ZO! Gospel Choir, in samenwerking met de ZO! Academy, zang- en gospelworkshops.

 

Voor meer informatie over de ZO! Academy ga naar: www.zo-academy.com