top of page

EVENTS

ZO! Gospel Choir is exclusief te boeken via CRUDON Productions. Niet alleen voor optredens van ZO! Gospel Choir kunt u bij CRUDON Productions terecht maar ook voor totaal arrangementen zoals zakelijke- en feestelijke evenementen voor het bedrijfsleven, overheid, instellingen, Goede Doelen en particulieren.

ZO!GC  Xperience

Er is zoveel meer mogelijk dan een optreden van ZO! Gospel Choir alleen. Een dinnerconcert, presentaties, bedrijfsfeesten etc. Via de ZO!GC Xperience nemen wij u het werk uit handen en realiseren uw wensen zonder dat u daar uw kostbare tijd aan hoeft te spenderen. Geluidstechniek, logistiek, staging, aankleding, ontvangst maar ook het verzorgen van een geheel entertainmentblok, met alles erop en eraan, zit in het pakket van de ZO!GC Xperience. Uiteraard alles in overleg, tot in de details afgestemd en tegen vooraf overeengekomen prijs. Onze door de wol geverfde producenten staan voor u klaar. Neem gerust eens een keer contact met ons op en klik hier voor het maken van een afspraak of het opvragen van informatie.

Huwelijken

Wanneer u een muzikale bruiloft wenst en zorgeloos wilt genieten van de mooiste dag van u leven, dan bent u bij CRUDON Productions aan het juiste adres. Waarom tijdsdruk moeten ervaren en een eindeloze zoektocht op het internet moeten ondernemen om vervolgens het wiel opnieuw uit te moeten vinden als de oplossing één telefoontje ver weg is? U kunt gerust de organisatie van uw gehele bruiloft, of een deel daarvan, bij ons neerleggen en de garantie hebben dat het daadwerkelijk de mooiste dag van je leven wordt.

 

Events

Events worden door CRUDON Productions georganiseerd op basis van de eigen BEH formule. BEH staat voor Beleving, Ervaringen en Herinnering. Een simpele maar doeltreffende omschrijving van wat CRUDON Productions teweeg wil brengen met de events die zij organiseert. Wij maken voel- en zichtbaar wat u wilt communiceren of uitdragen. Memorabele happenings die verbazen, verblijden, verwonderen en waarbij genieten de absolute doelstelling is.

 

Wij staan u bij vanaf het versturen van de uitnodiging, het vervoer, de benodigde techniek, het entertainment en alles wat daar nog tussenin zit. Ons (creatieve) team staat voor u klaar om op professionele wijze uw wensen en gedachten gestalte te geven. Productpresentaties, bedrijfsfeesten, congressen, personeelsfeesten, openingen noem het maar op. CRUDON Productions staat voor u klaar en werkt tegen zeer concurrerende tarieven. Geen verassingen achteraf of tussentijdse verzoeken om meer budget. "Afspraak is afspraak", luidt ons devies. Recht door zee en transparant. Dat is onze bedrijfsfilosofie omdat de klant bij ons altijd op de eerste plaats staat. Tevens beschikt CRUDON Productions over een fantastisch (inter)nationaal netwerk om u desgewenst exclusieve acts en concepten te kunnen leveren. 

Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze client managers om nader van gedachten te wisselen en uw wensen te bespreken. Klik hier voor het maken van een afspraak of het opvragen van een offerte.

Een greep uit de recente events waaraan CRUDON Productions heeft meegewerkt:

  • 5 mei Bevrijdingsconcert op Amstel (2017)

  • Black & White Christmas Night Wilminktheater (Enschede) (2015, 2016, 2017)

  • Viering 125 jaar Grote Kerk Apeldoorn (2017)

  • Tula Herdenkingsconcert Stadsschouwburg Amsterdam (2017)

  • Da Bounce Urban Film Festival (2015, 2017)

  • Nieuwjaarconcerten BankGiro Loterij (2017)

  • Opening Night Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam - Future Generation 

  • Ladies of Soul Live at the Ziggodome (2015, 2017)

  • Drents Museum opening internationale kunsttentoonstelling "The American Dream" (2017)

ZO! Gospel Choir

 +31 6 419 01 584 | +31 6 242 27 759 

E: info@zogospelchoir.com

bottom of page