top of page
ZO Gospel Choir 2022_124_ARMY 2.jpeg

AUDITIE DECEMBER TOUR 2022

Voor onze "December Tour 2022" zijn wij op zoek naar ervaren zangers (tenor, alto's, sopranen) die ervaring hebben met meerstemmige samenzang en het aanleren en uitvoeren van choreografieën. Geïnteresseerd? Stuur ons dan via info@zogospelchoir.com een acapella gezongen auditie-video toe waarin je een nummer naar keuze zingt. De video kan je gewoon met je telefoon opnemen. Minimum leeftijd is 18 jaar. Inzenden kan tot en met 17 oktober 2022.

Onderdeel van het auditie traject kan zijn dat je wordt uitgenodigd om aan een repetitie of serie repetities van ZO! Gospel Choir mee te doen. Het is ook mogelijk dat je eventueel aan een optreden voorafgaand aan de "December Tour 2022" meedoet.

WAAR ZIJN WIJ NAAR OP ZOEK

Wij zijn op zoek naar ervaren zangers die snel kunnen schakelen en leren. De aan te leren partijen zijn niet (altijd) uitgeschreven op bladmuziek echter repeteren wij volgens onze eigen methodiek die de muzikaliteit van de zangers als uitgangspunt hanteert. Bij ZO! Gospel Choir is het belangrijk dat je kunt bewegen, Choreografieën zijn een vast onderdeel van onze optredens.  

BESCHIKBAARHEID

Het is belangrijk dat je tijdens de tour in de periode december 2022 aaneengesloten dagen beschikbaar bent. De tour is inclusief hotelovernachtingen en heeft betrekking op Nederland en België.

 

REPETITIES 

Voorafgaand aan de tour zijn er voorbereidende repetities die naar verwachting vanaf midden oktober zullen aanvangen. Dinsdagavonden zijn de vaste repetitiedagen maar in het schema zullen ook andere dagen in de week worden opgenomen. Vrijwel alle repetities vinden in Amsterdam plaats.

bottom of page